Rockville

Kadotettu Rockville 

Albumi - Tessu, maailman viisain koira


Kuuntele välähdyksiä
albumilta

Laulu raikaa 
Kuka valon jätti? 
Kevät saapuu 
Omena puusta 
Teeren pesä 
Puhelimessa 

Albumi - Taivaanraapija
(ilm. keväällä 2009)


Kuuntele välähdyksiä
albumilta

Taivaanraapija 

Presidentti 
Hurjan Steenin balladi 
Aino 
Sylvia 

Näytteitä 1. levyltä:
Rakkaus on kuollut 
Tyttö ja sotilas tanssii 

Näytteet muodossa:
mp3 | WMA | 128kpbs
...............................................................


Palaute ja yhteys:

varjo.sade @
karipyrhonen.com

(lisää @-merkki)

050 - 343 5495
...............................................................


Karin kirjoituksia MTV3:n sivuilla:

Vapaa ajattelija


Mediassa

TESSU, MAAILMAN VIISAIN KOIRA-albumi ILMESTYI maaliskuussa 2011

Pikkuhiljaa hiipien, aivan kuin metsäretkillään, on Tessu edennyt mediassa. HUOMENTA SUOMI MTV3, säveltäjä piipahti haastattelussa ti 3.5.Voit katsoa pätkän täältä:
HUOMENTA SUOMI MTV3, säveltäjä piipahti haastattelussa ti 3.5.


Levy on saanut kiittäviä arvioita!

Lehtijuttuja ja kritiikkejä  Tessusta mm. täällä:

................................................................................................................................................................

KRITIIKKEJÄ MAALISKUUSSA 2009 ILMESTYNEESTÄ TAIVAANRAAPIJA-ALBUMISTA:

"Kokonaisuus on saanut hyvällä tavalla tyylikkään bändillisen muodon. Pyrhösen sanoittamat ja säveltämät monipuoliset kappaleet kantavat sekä tekstiensä että musiikin puolesta. Pyrhönen on mukavalla tavalla "soiva" tarinankertoja, josta nimikappale Taivaanraapija on hieno esimerkki." (Salon Seudun Sanomat 18.4. 2009)
"Sanottavan painavuus erottaa Taivaanraapijan monista muista tätä nykyä julkaisuista pop-levyistä, mutta tekee samalla siitä paikoin raskaan kuuntelukokemuksen... ... Pyrhönen onnistuu kuvailemaan ihmisen rimpuilua maailmassa hyvin koskettavasti..." (Kymen Sanomat 8.5. 2009).
"Nykyajan musiiikkiteollisuus on niin kova maailma, että yksinäisten laulumaakareiden on vaikeaa saada viisujaan julki, vaikka lopputulos olisi viimeistelty ja laulut hyviä. Pyrhönen on tällaisessa loukossa, eikä siinä ole kyse artistin kelvottomuudesta, vaan niin sanotusta Babylonin systeemistä" (Kirkko & Kaupunki nro 17 6.5. 2009).
"Kevyttä kitarapoppia... ...ei erityisen persoonallista, mutta asettuu luontevasti samaan joukkoon Mikko Kuustosen tai Hectorin kanssa. 3/5 tähteä. (Metro-lehti 8.5. 2009).
...Levyn samanniminen avauskappale on kuin synopsis Tuurin romaanista. Mikä parasta, homma toimii.Niin toimivat useat muutkin kappaleet kuten moraalisia kannanottoja sisältävä Presidentti tai optimistisempi Oikeita ihmisiä. Ikiajoiksi soimaan jääviä suurbiisejä tämä levy ei sisällä, mutta miellyttävä kuulomuisto siitä joka tapauksessa jää.(Demari kesäkuussa 2009)
 
LAULUN SYNTY-sarja, biisien syntytarinoita. Kari kertoi viidestä uuden levyn biisistä, miten ne ovat syntyneet. Radio Perämeri Ylen maakuntaradio, kesällä 2009.
LÄHIKUVASSA, Radio Suomi YLE Karin henkilöhaastattelu + Taivaanraapijan biisejä, 50 minuuttia, kesällä 2009.
Kritiikkejä ja haastatteluja v. 2009 uuden levyn tiimoilta: Apu-lehti, Kymen Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Kirkko & Kaupunki, METRO-lehti, Järviseutu-lehti, Kymenlaakson radio (Yle), Pohjanmaan radio (Yle), Lähikuvassa-sarja Radio Suomi. ................................................................................................................................................................
 
................................................................................................................................................................................................................
Uutisia | Päiväkirja | Kuva-albumi | Bio | Menneitä | Videoita | Tilaa musiikkia
© Tuotantoyhtiö Varjo & Säde 2011 - Kaikki oikeudet pidätetään